Alla inlägg den 21 april 2008

Av memory - 21 april 2008 11:34

jag är ledig idag. :)


blir att vara hemma hela dagen , och bara ta de lugnt som fan!  fast måste dock till stan lite senare, men de blir nog bra, iaf om jag får med mig någon?

 Aja de löser sig säkert brukar som göra det..


Ja jag har egnetligen inte mycket att berätta , skriva om, men det går ju att skriva på en himla massa ändå :)

De är sol ute och jag sitter här inne...känns fel jag vet, men jag orkar inte, det är för jobbigt..jag vill verkligen inte, jvla skit.  :)


 jag vet som sagt inte vad det är för fel på mig. Ända jag vet är att jag vill härifrån, bort från allt och alla ett tag, några veckor, en månad, så man verkligen börjar sakna allt. 

Även att jag var borta en vecka, som kändes som flera månader nästan år, så var det inte tillräckligt, det gick tilbaka till de normala så fort när man kom tillbaka, man fick höra hela tiden när man var borta hur dom sakna en och jag kände hur jag sakna dom, men liksom allt försvann så fort...


Jag vill bort härifrån, men jag vill ta med mig dig, bara dig och ignen aning.

Fast det skulle inte du vilja...jävla skit!

Tänk om ajg kunde vrida tillbaka tiden och ändra en massa saker, göra sker ogjort, då kanske det hade varit så mkt bättre nu?

 Nu känner jag mig så där långt nere igen, och det är jobbigt, för ingen tycker om en människa som är de. 

Men jag vet hur man ser glad ut utåt och håller allt inom mig, jag har inte gjrot nå annat i 16 år...tills jag träffa dig och du ändra allt. Men det är bara att gå tillbaka till det, det är lugnt.  Jag klarar mig, det har jag alltid gjort.


 Hejdå, jag ska gå.. och jag vet som alltid blev de väldigt förrvirrande allt detta, men lär er leva med det.

hejdå



jag är kär, men jag önskar jag slapp! 

Ovido - Quiz & Flashcards