Alla inlägg den 12 februari 2008

Av memory - 12 februari 2008 22:57

Idag, orkar inte dra allt, men det blir nog bra ändå :)


Ikväll blev det chill hos E med cola och tv. :) vi såg Gossip Girl, det är bra bra bra! :)
Fast blev en tidigt hemresa ikväll för jag hade tänkt vara lite duktigt och göra lite skolsaker men så blev det inte utan det blev en runda med bilen ist, övningskörning :D det gick hur bra som helst, fick dock panik en gång, men det gick bara bra :)

Så redovisningen jag ska ha imorgon? Den måste jag nog ta och göra lite senare kanske? hahah får se till att bli "sjuk" eller något annat lite mysigt eller så, fast kommer säkert inte gå bra? Fast jag orkar inte sitta uppe hela natten och göra det, för då blir det bara dåligt och jag orkar inte komma med världens sämsta ursäkt om varför jag inte kan, så därför är det lika bra att vara sjuk, eller egentligen inte, fast jag anser att det är det just nu. ?

Jag måste dock bli sjuk under dagen för jag har vissa andra lektioner som jag måste fara på och det suger. jag vill inte...hmm.. thats life...



aja det är tisdag idag, alltså en dag närmare torsdag vilket betyder en dag nämare !alla hjärtans dag! Ja jag vet jag är patetisk, men jag tycker verkligen inte om den dagen just nu, inte i år, inte just precis nu.

Det kommer ändå inte komma någon rolig överraskning förmig heller och så kommer man få se hur alla är så puttinuttiga med varandra, spec F & A, jobbigt och säga det men så är faktumet. Ni är på varandra mycket annars också så undra hur det blir då? Om inte tala om dom två väääldigt omtalade(dock negativt) paren på skolan, som sitter och hånglar tsm alla fyra i eett och samma rum, fast med sin sk partner, men ändå? Det är riktigt äckligt alltså. Folk måste få se det för att förstå.


Jag ska sova nu, för jag orkar som sagt inte att göra min samhällskunskaps uppgift även om jag verkligen borde, men jag orkar inte. Jag är lat :)




-"Människor som inte tänker ordentligt har inga hjärnor, snarare har de grått ludd som flugit in i huvudet på dem av misstag." - / nalle puh

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards