Alla inlägg den 14 februari 2008

Av memory - 14 februari 2008 23:23

Jaha idag var de alltså alla hjärtans dag? jo man märkte ju verkligen någon skillnad, nä inte jag!

Jag blir ändå ledsen för det? Och så får det mig att undra om Han gjorde något spec till någon annan brud?  Jag vet att jag egentligen inte har någonting med det att göra...men ändå; jag vill inte att det ska vara så?


Hmm...jag var iaf med Han igår :) jag gillar det. fast det gör mig lite förrvirrad? Du beter dig verkligen som om du fortf gillar mig men ändå inte, för ibland verkar det vara exakt som du säger; att du verkligen inte alls bryr dig, men ibland? Jag vet inte riktigt, jag blir bara förrvirrad. Men jag gillar ändå att vara med dig :) 

Du är bra!  :)  Synd bara att det inte kunde bli som förut alltihopa?
Det kanske det kan också? bara jag ger det lite tid :) bara jag inte är för mycket hela tiden, och bara jag inte förstör det med något.
Nu ska jag verkligen visa att jag är inte alls som han tror! Jag ska bevisa det helt och hållet! Denna gång ska han inte kunna inte tro mig, som förut, även om jag alltid sagt som det varit har han ändå inte trott mig, men nu ska han inte inte kunna tro mig.



Haha jag vet detta blev ett VÄLDIGT mysko inlägg eftersom att ingen har någon aning om vad jag egentligen pratar om; men någon gång kanske jag kan förklara, så ni får nöja er med detta myskosak tillsvidare helt enkelt. :)


Firade ni alla hjärtans dag? vad gjorde ni/du? med?

-Sånt är ändå kul att veta, även om jag själv var helt äckligt negativ till denna dag- 


Kanske ska ta lite om sådant ni ändå har någon aning om; ja idag blev det inge skola för mig; hade världens äckligaste huvudvärk som slutade med att jag har beställt tid hos en optiker. Jag har haft ont i huvudet rätt ofta nu mera så mamma tyckte de va bäst att kolla synen :) men jag hoppas att det inte är något.

 Sen imorgon blir det inte heller skola, för jag vill inte, jag är less och det vet mamma och hon godkännde även att jag fick stanna hemma :)

 Sen blir det även knytkalas m bastu med ngra underbara vänner, längesen vi gjorde något så det ska bli kul :)

På lördag blir det dans och fest på kvällen utan nå dricka för mig dock, men sånt man kan klara sig utan ändå :) det blir nog roligt. 

ni får nogveta mera sedan.


Hoppas  ni haft en bra dag, för nu blir det sängen.


-Vänskap är kärlek utan vingar.- / Lord Byron

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards